Filmvetítés és torna a Magyar Ház Nyugdíjas Klubjának első klubnapján - 2022. április 29. (péntek) délelőtt

Brüsszelben és környékén számos személy él az idősebb korosztályban, akiknek magyarok a felmenői de ők már Belgiumban születtek, vagy ők maguk hagyták el Magyarországot 1956-ban vagy az azt követő évtizedekben, esetleg a közelmúltban az EU csatlakozásunk óta költöztek ide. Nekik szeretnénk rendszeres találkozási lehetőséget nyújtani tartalmas programokkal a Magyar Ház most induló Nyugdíjas Klubjában.

Szeretettel hívjuk, várjuk a társaságra vágyó szépkorúakat a Magyar Ház Nyugdíjas Klubjának első klubnapjára. Időpont: 2022. április 29. (péntek) délelőtt Tervezett program: 9.45 - Gyülekező 10.00 - Könnyű torna (kb. 20 perc, vezeti Szilvai Zoltán személyi edző) 11.00 - Filmvetítés: A Szent Korona és koronázási kincseink nyomában (2019-ben megjelent ismeretterjesztő film az MTA BTK kutatócsoportjának legfontosabb felfedezéseiről, 65 perces)
12.45 - Klubnap zárása Helyszín: a Magyar Ház Díszterme (123, rue de l’Arbre Bénit, 1050 Ixelles) További részletek, jelentkezés, költséghozzájárulás ezen a linken: NYUGDÍJAS KLUB felhívás

Minden érdeklődőt, társaságra vágyót szeretettel várunk!